Koleksi Dangdut Ngamen [lirik+download]

ini dia lirik lagu-lagu koplo terbaru yang bisa dikoleksi :


Ngamen 1

Dino iki mujur tenan
Aku Ngamen nang njero bis bisan
Penumpange lenggah tenang supire gal ugalan
Aku tibo jempalikan neng pojok an
Arek ayu klambi abang
Cukuran lanang semiran abang
Alise nanggal sepisan, idhepe pasangan sayang untune batik an, kopi lambada
Iku mono ra sepiro, ibarat aku duwe konco
Lagak e koyok jutawan ngalor ngidul gowo koran, tibakno gendeng anyaran ditabok setan
Iku mono ra sepiro, ibarat aku duwe tonggo
Arek e ayu temenan jarang metu nang embongan
Tibakno meteng rong ulan merek ojek an
Uger galewene gerbongan iku julukane
Wedok ane lemu lemu di ONYEN guya guyu alamak di onyen guya guyu
Ngamen 2
Mak iki anakmu prawan
wiwit mbiyen ono ing perantauan
iling ngiwangi neng kantin sekolahan
telong sasi mak aku urung bayaran
mak dongamu mandhi tenan di bring jabani marang gusti pengeran
koyok ngene rasane wong ora duwe
duwe pisan di ece karo kancane
iling-iling manungso bakale mati
yen wes mati di kubur sanak family
di pendem jero di apit bumi
ono kubur iku akeh pandoso
ulo klabang kolojengking podo moro
ono setan membo-membo dadi perawan
benno krasan yen ono kuburan
neng akhirat ora ono montor liwat
neng akhirat ora ono sego berkat
neng akhirat ora ono mejo biliard
onone godo ne moloikat
sak sugeh, sugih e uwong mesti ono mlarate
sak mlarat, mlarat e uwong mesti ono celenganne
mangkane golek bojo ojo mandeng rupo
rupo elek kuwi yow ora dadi ngopo
mangkane golek bojo ojo mandeng bondo
seng pentingg, ora ngenteni warisan moro tuwo
kowe pancen keren le, koyok bekas pacarku mbiyen,
eman, eman tenan, kerenmu mung kanggo obralan
obral, obral janji le urung mesti uripmu mulyo
mulo aku wes kondo, melu aku urip nang deso
ngiwangi gawe boto, menek kelopo nyeblok bongko
Ngamen 3
Waktu yang terus bergabti, Ajakku tuk bangkit lagi
jalanan yang terus menanti, ajakku kembali
Kukan datang, dengan penuh harapan
Kukan merenda, hari esok lagi
Hari esok yang kan datang, akankah jadi arti hidupku
jalanan yang selalu menanti, ajakku kembali
Jalanan kau kan selalu terkenang, sagita yang takkan terlupakan
Kukan datang dengan penuh harapan, kukan merenda hari esok lagi
Kusambut pagi hari, bersama sang surya pagi
Akankah terus begini, kehidupan ini
Waktu yang terus bergabti, Ajakku tuk bangkit lagi
jalanan yang terus menanti, ajakku kembali
Kukan datang, dengan penuh harapan
Kukan merenda, hari esok lagi
Hari esok yang kan datang, akankah jadi arti hidupku
jalanan yang selalu menanti, ajakku kembali
Jalanan kau kan selalu terkenang, sagita yang takkan terlupakan
Kukan datang dengan penuh harapan, kukan merenda hari esok lagi
Ngamen 4
Aku pancen wong randuwe
jare simbok aku seng ayu dewe
ijasahku SMP, pengalaman ora nduwe
Paling penak rabi wae
Aku rabi, aku kenal cowok
Kenal cowok irunge rodok sempok
Setengah tuwo iki awak lagi bosok
ra oleh duwek songko simbok
arep nyambel raenek lombok…… (bosok)
Kamu cakep bikin aku penasaran …(oya)
kayak artis yang turun dari sedan
aku pusing karena selalu mikirin
kubawakan dukun dari magetan
magetan ora mempan, ke dukun jombang
dukun jombang ora mempan, ke dukun nganwi
Dukun ngawi soyo edan, aku bunuh diri
mangan duren sak kulite, menek tower sak nyebloke
enek bocah ngganteng dewe, gowo rene tak rabine
Pertamanya aku tak mengerti
Kenapa di tangkap pak polisi
digebukin setengah mati
disuruh ngakuin barang bukti
Masalahnya hanya narkotika
Heroin putaw dan shabu-shabu
wajahku di potret wartawan
sehingga potoku masuk koran
jangan bung jangan menghisap shabu
menghisap shabu larangan agama
jangan bung jangan membajak lagu
membajak lagu larangan negara
Ngamen 5
tak sawang-sawang kowe ganteng tenan
rasane aku pengen kenalan
kenalan neng lesehan wonge ganteng
nganggo klambi abang
yen ra kleru aku tahu ketemu
naliko kowe bareng ro kancamu
mlaku-mlaku karo guya guyu
ombenane es jus melon karo susu
saiki aku nembe ngrasakno
pacaran karo wong kertosono
gantenge koyok arjuno
esemane koyo raden gatutkoco
senadyan awaku kebak tatoan roto tenan
nanging aku isih nduwe roso sopan
senadyan kupingku kebak tindikan
nanging aku calon jutawan
cah ngganteng ojo sumelang
melu aku tak jak ngamen neng prapatan
njaluk hp mesti keturutan
angger gelem ora mangan sangang wulan
Ngamen 6
Koyo ngene rasane
dadi wong ora duwe
Pengan mangan enak
kudu mepe awak
Dadi buruh tani
nang sawahe pak kaji
Kesel dadi buruh tani
aku pindah profesi
dadi tukang ngamen
nang dalan-dalan ugo neng umahan
amrih cukup kebutuhan
isin tak lakoni
raperduli rino wengi
senajan di caci maki
kabeh kui tak jalani
nampani duit satusan
ugo nganti limang atusan
nanging bengi keluyuran
nanging omah kabeh tutupan
duh gusti sing tak puji
kapan aku isop urip mukti
Duh gusti sing tak puji
kapan aku dadi selebriti
Ngamen 7
aku iki pancen dadi wong ora duwe
awet cilik aku di tinggal ibuku
patang wulan dudo bapakku rabi meneh
entuk mbok rondo seng bokonge semlohe
bapakku luweh sayang karo bojone
ketimbang karo aku anake dewe
bapak lali pangan lali sandanganku
bapak tego ra mikir sekolahku
mugo – mugo bapakku ndang elingo
mugo – mugo bapakku ndang ngertio
aku neng kene keloro – loro
kepingin sambat nanging karo sopo
aku ora njaluk donyo lan brono
seng tak jaluk kasih sayang wong tuwo
sak ben dino aku mangan golek dewe
panas udan aku tetep nekat wae
neng bis kota kui dadi kantoranku
emper toko sing dadi istanaku
Download lagunya

Ngamen Terakhir 
(maaf lum sempet nulis liriknya)

Download lagunya disini

0 Responses to “Koleksi Dangdut Ngamen [lirik+download]”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: