Bojoku Nakal

Bojoku nakal saiki
Saben dino ngeloro ati
Sing mikir anak lan istri
Sak niki jarang mbelanjani

Aku nggaak.. kuat
Aku nggaak.. tahan
Penak pilih urip dewe’an

Bojoku nakal saiki
Saben dino ngeloro ati
Gawene mabuk-mabukan
Ra mikirake pegawaian

Tak jaluk..
Mikiro karo anak diko
Elingo, Tobato
Ojo mung… nggawe dosa

Bojoku nakal saiki
Saben dino ngeloro ati
Gawene mabuk-mabukan
Ra mikirake pegawaian

Aku nggaak.. kuat
Aku nggaak.. tahan
Penak pilih urip dewe’an

Bojoku nakal saiki
Saben dino ngeloro ati
Ra mikir anak lan istri
Saiki jarang mbelanjani

Tak jaluk..
Mikiro karo anak diko
Elingo, Tobato
Ojo mung… nggawe dosa

Bojoku nakal saiki
Saben dino ngeloro ati
Sing mikir anak lan istri
Sak iki jarang mbelanjani

lagu kuwi embuh sopo seng nyipta’ake, seng pasti lagu kuwi enak didenger, pa lagi yang koplo versi NEW PALAP, seger tenan suarane, bojoku nakal saikiiiiiiiiiiiiiiii, goyang sitik josss

0 Responses to “Bojoku Nakal”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: