TAI KUCING

alah, sebenere opo tho yo seng iso dipercoyo ?
jane opo ora ono seng iso dipercoyo go urip iki
wes urip wae angel, moso digawe angel maneh tho kang/mbak ??
aku sungkang ngurusi nek dadi koyok ngene terus
kabeh ngapusi aku, aku yo biso ngapusi kowe2 kuwi
po maneh aku nek dikon bales dendam yo paling seneng, 
prinsipe biyen yo PEMBALASAN LEBIH KEJAM

0 Responses to “TAI KUCING”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: