wakakakka, sopo wedi ??

wes lah, sopo seng wedi karo kowe ?
aku rak bakalan rugi nek ora iso karo kowe
prangsane wong wedok kuwi kowe thok opo ?
ora, seg akeh wong wedok neng donyo iki
opo maneh luwih ayu, pinter, seko kowe
aku dadi wong lanang wes rak bakal wedi kelangan wong wedok
nyatane yo isih akeh seng seneng karo aku
wes ono buktine dadi rak perlu aku nganti ngerja2 kowe
nek kowe rak gelem yo wes, good bye, selamat jalan, sayonara, adios
prangsane kowe ki sopo ?
kowe rak bakal ngaruh karo aku
saiki aku dudu seng biyen
aku saiki wes rak koyo aku seng biyen
jalaran aku isih tresno karo kowe
tapi nek kowe ora nanggepi
nek kowe ora perduli karo aku
yowes, aku yo podo
nek jare GREENDAY “I don’t care if you don’t
aku yo koyo ngono
saiki mati siji urip sewu
nek kowe pengen minggat yo minggato seng adoh sisan
prangsane kowe sopo ? huh ??
wes lah, rak perlu ngerayu2 aku maning
dang….rono minggat sak adoh, adohe kowe iso

0 Responses to “wakakakka, sopo wedi ??”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: