Permintaan Terakhir (nyanyian dari penjara)

mbuh seko ngendi tekane, pas golek2 video neng YouTube nemu lagu iki. Yo lumayan juga seh isi lirike iso menyentuh ati tenan ik, opo maneh nek ono seng lagi ngeroso persis koyo lirik lagune. Iki kisah uripe wong seng meh dihukum gantung, lagu iki didedikasiken go seng ditresnani (jare tulisane nang videone seh), tapi yo nek pengen ngerti koyo opo langsung wae videone nang ngisor iki loh yo…

ojo lali diPlay disik videone ben ngerti kisahe dab !!!

http://www.youtube-nocookie.com/v/PROXKU5xr3E&hl=en_US&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f&border=1

1 Response to “Permintaan Terakhir (nyanyian dari penjara)”



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: