Denpasar-Arjosari

waktunya dangdutan opo campursarinan kie, dadi seng urung podo goya yo sumonggo baergoyang sareng2 kulo, lagune sakniki DenpasarArjosari, nah likire ono neng ngisor iki loh kang. monggo kulo aturi enggal2 goyang ben ora stress koyo aku, lan ben awak’e panjenengan tambah kempleker koyo tembok beton (moso ?)
Tanggal 30 Oktober dek wingi
SMSmu isih ono Hp iki
Tak simpen ono njero Folder Pribadi
Terus tak woco saben awan saben bengi
Soko terminal Arjosari (Arjosari)
Kowe pamit budhal nang Mbali (nang Mbali)
Emboh Denpasar embuh ngendi (Pasar Sapi)
Emboh Kecantol cowok australi
Barang saiki kok ngajak bubar
Opo kowe kepincut cowok Ostrali
Keputusanmu Bulat tekatmu
Mung pandunganku padhango dalanmu
Sing penting aku west au ngrasakke
Yen ngajak pisah aku mung manut wae
Joko dudo Denpasar akeh tunggale
Pilih ketut, opo Wayan opo Made
Ora prawan ora Rondho
Aku ngerti kowe sopo
Ora joko ora dudo
Karo aku jane podho
Aku wes mbok wanti-wanti
Ojo nganti aku lali
Tapi engkau lupa diri
Cintaku kau bawa pergi
Timbang Mikir kowe penak turu wae
Sopo ngerti aku ngipi pethuk kowe
Njrone ngimpi terus tak jak ngene??
Yen ra gelem penak diplekotho wae….
yo nek ono seng salah nulis lirike yo jaluk tulung dibenerke dewe yo kang mas.


matur nuwun

0 Responses to “Denpasar-Arjosari”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: